Please activate JavaScript! — Or click here for the SiteMap.

Privacyverklaring

Persoonsgegevens die worden verwerkt
LA VIE EN FRANCE kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van LA VIE EN FRANCE, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan LA VIE EN FRANCE verstrekt.
LA VIE EN FRANCE kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- Uw voor- en achternaam
- Uw adresgegevens
- Uw telefoonnummer
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

Waarom LA VIE EN FRANCE gegevens nodig heeft
LA VIE EN FRANCE verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Hoe lang LA VIE EN FRANCE gegevens bewaart
LA VIE EN FRANCE bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen
LA VIE EN FRANCE verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van LA VIE EN FRANCE worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt.
Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.
LA VIE EN FRANCE gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren.
Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
LA VIE EN FRANCE maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.
Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan LA VIE EN FRANCE te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.


Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken.
LA VIE EN FRANCE heeft hier geen invloed op.
LA VIE EN FRANCE heeft Google geen toestemming gegeven om via LA VIE EN FRANCE verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@la-vie-en-france.nl.
LA VIE EN FRANCE zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen
LA VIE EN FRANCE neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
De website van LA VIE EN FRANCE maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door LA VIE EN FRANCE verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met LA VIE EN FRANCE op via info@la-vie-en-france.nl.
la-vie-en-france.nl is een website van LA VIE EN FRANCE.

LA VIE EN FRANCE is als volgt te bereiken:
Postadres: R.A. Kartinistraat 5, 3573XA Utrecht.

Telefoon: 0623 617 862
E-mailadres: lavieenfrance@duck.com

|
LA VIE EN FRANCE | R.A. Kartinistraat 5 | 3573 XA Utrecht | T- 0623 61 78 62 | E- info@la-vie-en-france.nl | Privacyverklaring |Inloggen|