Please activate JavaScript! — Or click here for the SiteMap.

De locatie

Erg belangrijk, want omgevingsfactoren kunnen je verblijf behoorlijk verstoren. Eerst maar eens kijken of er geen overstromingsrisico is. Een in de zomer miniem beekje, romantisch murmelend tussen het struweel, kan in de winter uitgroeien tot een tientallen meters brede stroom, die ongegeneerd je woonkamer onderklotst. En dan natuurlijk net als jij in Nederland zit.
Ook is het heel leuk om vlak bij een prachtig wijnkasteel te wonen. Maar als in de zomer de toeristen komen en er de hele dag íets te vrolijke lieden voor je deur parkeren en langs je tuintje zwalken, zit jij met de kater.
Verdere inconveniënten kunnen bestaan uit gifsproeiende land- of wijnbouwers, poepende en stinkende koeien, uitzichtbedervende maïscultures en vanaf de herfst iedere zondag halfdronken jagers in de achtertuin!
Denk je je droomhuis gevonden te hebben, ga dan zeker eerst even praten met de buren, de burgemeester of in het dichtstbijzijnde café. Ik hoorde van kennissen het verhaal dat ze van een Nederlandse adviseur een schattig huisje aangeboden kregen. Het had één nadeel: het stond pal naast een handelaar in schroot, waar de hele dag een soort metaalversnipperaar stond te ronken. De Nederlandse adviseur bezweerde ze dat dit geen enkel probleem was, want het bedrijf zou binnenkort opgedoekt worden. Uiteindelijk besloten mijn kennissen toch iets anders te kopen. Daar zijn ze nu - vier jaar later - blij om, Soms rijden ze namelijk nog wel eens langs het schattige huisje, en het metaalbedrijf is inmiddels twee keer zo groot geworden!
Hoe dan ook, zelfs als je besluit te leven met de nabije toeristenroute of de onwelriekende veestapel, dan kun je deze negatieve aspecten in ieder geval meenemen in de onderhandelingen. Want die makelaar wist het natuurlijk al lang!

https://immogo.com/nl

 | top |


Zomervakantie 2020 | Belvilla vakantiehuizen

Vier de zomer in een Belvilla De zomer is het ideale moment om er even met het gezin, een groep vrienden of uw partner tussenuit te gaan! Weet u al wat uw voorkeuren zijn? Gaat u voor een vakantiehuis met zwembad? Een verblijf aan de kust?

Ontdek onze special deals | Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuis aan zee met korting Geniet van eindeloze strandwandelingen, neem een verkoelende duik in zee en ontspan even helemaal bij een goed strandtentje. Vanuit uw vakantiehuis valt er genoeg te ontdekken. Wanneer gaat u ertussenuit? Deals aan zee Aanbiedingen vakantiehuizen met zwembad Wilt u de volgende vakantie genieten van een vakantiehuis met zwembad?

Vakantiehuis Frankrijk? Vakantie in Frankrijk | Belvilla

Zelfs een boomhut behoort tot de mogelijkheden, evenals een koninklijk verblijf in een kasteel of op een landgoed! Genieten van de kust vanuit een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk , tot rust komen op het platteland vanuit een vakantiehuis in de Provence , luieren aan de rand van uw privézwembad van het vakantiehuis in Bretagne , wandelen in de bergen vanuit uw vakantiehuis in de Ardèche ...