Please activate JavaScript! — Or click here for the SiteMap.

De Voorbereiding

Inmiddels beginnen de zenuwen wel een beetje te kriebelen. Wat komt daar nog veel bij kijken, zo'n emigratie! Nieuwe spullen kopen. Toestemming vragen van de bank om het oude huis voorlopig te verhuren. Eerste levensbehoeften - zoals bedden - naar Frankrijk rijden. Informatie inwinnen over scholen en kinderdagverblijven, telefoon- en internetaansluitingen. Water en elektriciteit, hoe zit het daar eigenlijk mee? We maken zelfs lijstjes met nog te maken lijstjes en toch blijft het gevoel dat alles nog gemakkelijk in het honderd kan lopen.

En al die mensen die niet terug mailen! Ik koop een mooie ToUcam (webcam) van Philips, om vast een beetje te installeren en te oefenen zodat ik straks letterlijk in the picture zal blijven bij mijn Nederlandse klanten. Blijkt dat ding niet compatible met de geluidsextentie van de i-Mac. Crash na crash na crash. De helpdesk van Philips weet nergens van. Sterker, de meneer die ik spreek heeft de camera zelf nog niet gezien. Vraagt aan mij waar of die te koop is en voor hoeveel!? Zegtie:
"FL 229,- maar? Goh, dan ga ik 'm snel kopen."

Kortom, bij Philips zijn Mac-gebruikers proefkonijnen, die zelf maar moeten uitzoeken waar de bugs in de nieuwe programmatuur zitten. Op mijn mailtje naar de Philips helpdesk heb ik na een week nog geen antwoord gehad. En ook de telefonisch beloofde folder van een Goois huizenverhuurbedrijf kan ik wel op mijn buik schrijven. Het gaat te goed, kennelijk.

Maar goed, af en toe kijk ik even naar de foto van het huis. Dat helpt. En de Nederlandse makelaar ter plekke vertelt me zojuist dat het lekker zonnig is, daar. Droog en fris, echt weer voor een fleece-trui.

Zucht.

https://www.immogo.com/nl

 | top |


Zomervakantie 2020 | Belvilla vakantiehuizen

Vier de zomer in een Belvilla De zomer is het ideale moment om er even met het gezin, een groep vrienden of uw partner tussenuit te gaan! Weet u al wat uw voorkeuren zijn? Gaat u voor een vakantiehuis met zwembad? Een verblijf aan de kust?

Ontdek onze special deals | Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuis aan zee met korting Geniet van eindeloze strandwandelingen, neem een verkoelende duik in zee en ontspan even helemaal bij een goed strandtentje. Vanuit uw vakantiehuis valt er genoeg te ontdekken. Wanneer gaat u ertussenuit? Deals aan zee Aanbiedingen vakantiehuizen met zwembad Wilt u de volgende vakantie genieten van een vakantiehuis met zwembad?

Vakantiehuis Frankrijk? Vakantie in Frankrijk | Belvilla

Zelfs een boomhut behoort tot de mogelijkheden, evenals een koninklijk verblijf in een kasteel of op een landgoed! Genieten van de kust vanuit een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk , tot rust komen op het platteland vanuit een vakantiehuis in de Provence , luieren aan de rand van uw privézwembad van het vakantiehuis in Bretagne , wandelen in de bergen vanuit uw vakantiehuis in de Ardèche ...