Please activate JavaScript! — Or click here for the SiteMap.

Winter en stroom

Wat een winter hebben we gehad. Sneeuw en matige/strenge vorst zonder einde.
Je brengt de dag dus lekker binnen door, de houtkachel brandt dat het een lieve lust is en alles werkt zoals het behoort te doen totdat de stroom uitvalt....
Deze winter was het behoorlijk vaak raak met als uitschieter een periode van ongeveer 24 uur zonder stroom. Is dat nou zo erg? Nou nee dus!

Een keer gingen we bij hoge uitzondering, met een bord warm eten s'avonds voor de tv zitten. Aangezien de tv op de mezzanine staat moesten we met het bord eten de wenteltrap omhoog. Lekker gaan zitten, tv aan en ploep, ineens ging het licht en alles uit...daar zit je dan met je bord warm eten in het donker, met als enig licht het vuur van de kachel beneden...En dat maakte het gelijk weer prachtig. Want als de stroom uitvalt is er nog steeds de houtkachel die brandt totdat het hout op is. En we hebben genoeg hout voor de winter liggen.

Er is nog steeds koud water en warm water uit de boiler. Met 200 liter warm water kun je gemakkelijk 2 a 3 dagen vooruit. Je kunt nog steeds koken want het butagas komt uit de fles. Alleen die vriezer.. maar daar helpt de winter weer! Kortom ieder nadeel heeft z'n voordeel en als je dat ziet is er eigenlijk niks aan de hand. Sterker nog, zo leer je nog meer de gewoonste dingetjes te waarderen.

Greetje en Mario

http://www.frankrijkvakantie.info/

 | top |


Zomervakantie 2020 | Belvilla vakantiehuizen

Vier de zomer in een Belvilla De zomer is het ideale moment om er even met het gezin, een groep vrienden of uw partner tussenuit te gaan! Weet u al wat uw voorkeuren zijn? Gaat u voor een vakantiehuis met zwembad? Een verblijf aan de kust?

Ontdek onze special deals | Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuis aan zee met korting Geniet van eindeloze strandwandelingen, neem een verkoelende duik in zee en ontspan even helemaal bij een goed strandtentje. Vanuit uw vakantiehuis valt er genoeg te ontdekken. Wanneer gaat u ertussenuit? Deals aan zee Aanbiedingen vakantiehuizen met zwembad Wilt u de volgende vakantie genieten van een vakantiehuis met zwembad?

Vakantiehuis Frankrijk? Vakantie in Frankrijk | Belvilla

Zelfs een boomhut behoort tot de mogelijkheden, evenals een koninklijk verblijf in een kasteel of op een landgoed! Genieten van de kust vanuit een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk , tot rust komen op het platteland vanuit een vakantiehuis in de Provence , luieren aan de rand van uw privézwembad van het vakantiehuis in Bretagne , wandelen in de bergen vanuit uw vakantiehuis in de Ardèche ...