Please activate JavaScript! — Or click here for the SiteMap.

Telefoonterreur

Beste Francofielen, in 2010 heb ik een verhaal geplaatst over de succesvolle bouw - ondanks continue strijd met de Franse bureaucratie - van onze woning in Mouthier en Bresse. Daar wonen we nu inmiddels zo'n 7 jaar tot groot genoegen. Maar dit jaar wordt ons woonplezier geteisterd door (alweer) telefoonterreur. De marketing telefoontjes zijn na aanmelding bij Bloctel vrijwel verdwenen, maar het schijnt dat nu de Nigeriaanse Scam maffia bezig is met zgn robot telefoontjes. Bij ons zien we met name 0492472735 en 00388066615 soms wel 8x per dag op de nummerweergave.

Contact met provider Orange leverde niets op, wel een lange lijst op hun website van mede-slachtoffers, die het belachelijk vinden dat Orange geen portal biedt om ongewenste binnenkomende gesprekken te weren. We overwegen dan ook om nieuwe toestellen aan te schaffen waarmee je zelf nummers kunt opgeven die geblokkeerd moeten worden. Het opnemen van de scam nummers schijnt erg 'link' te zijn, onze huisschilder vertelde ons een horror verhaal waarbij zijn dochter meer dan 600 euro moest betalen voor gesprekken waar ze niets van wist.

Dus is onze vraag of hier meer ervaring mee is, of een andere provider van telefoon en internet deze blokkade wel biedt. We hopen met dit bericht soortgelijke ervaringen als van onze schilder te helpen voorkomen. En uiteindelijk ook het voor niets continue naar de telefoon lopen. Mobiel schijnt wel geblokkeerd te kunnen worden, maar vaste lijn blijkt problematisch. Tips van harte welkom! Veel plezier gewenst in dit prachtige land met haar hoofdzakelijk bijzonder hartelijke bewoners van Dick van Dam

 | top |


Zomervakantie 2020 | Belvilla vakantiehuizen

Vier de zomer in een Belvilla De zomer is het ideale moment om er even met het gezin, een groep vrienden of uw partner tussenuit te gaan! Weet u al wat uw voorkeuren zijn? Gaat u voor een vakantiehuis met zwembad? Een verblijf aan de kust?

Ontdek onze special deals | Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuis aan zee met korting Geniet van eindeloze strandwandelingen, neem een verkoelende duik in zee en ontspan even helemaal bij een goed strandtentje. Vanuit uw vakantiehuis valt er genoeg te ontdekken. Wanneer gaat u ertussenuit? Deals aan zee Aanbiedingen vakantiehuizen met zwembad Wilt u de volgende vakantie genieten van een vakantiehuis met zwembad?

Vakantiehuis Frankrijk? Vakantie in Frankrijk | Belvilla

Zelfs een boomhut behoort tot de mogelijkheden, evenals een koninklijk verblijf in een kasteel of op een landgoed! Genieten van de kust vanuit een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk , tot rust komen op het platteland vanuit een vakantiehuis in de Provence , luieren aan de rand van uw privézwembad van het vakantiehuis in Bretagne , wandelen in de bergen vanuit uw vakantiehuis in de Ardèche ...