Please activate JavaScript! — Or click here for the SiteMap.

Caravanstalling in Frankrijk

Een leven zonder de caravan zal voor de meeste caravan eigenaren ondenkbaar zijn, maar niet iedereen staat te trappelen om zijn caravan gedurende vele honderden of zelfs duizenden kilometers achter de auto mee te zeulen naar een ver vakantieoord. Voor wie graag Frankrijk opzoekt biedt

Fr Assistance een oplossing: een stalling in het land van bestemming.

Het idee is even simpel als slim: de caravan daar laten waar hij feitelijk dienst doet. Je hebt natuurlijk campings die dergelijke service verzorgen, maar dan bivakkeert hij veelal buiten en dat doet de conditie op de lange termijn geen goed, bovendien zit je dan altijd aan hetzelfde vakantieadres vast. Fr Assistance pakt het anders aan. Het beschikt over een netwerk van goede stallingen op diverse plaatsen in West-, Zuid- en Oost-Frankrijk; momenteel tien en dit wordt verder uitgebreid. Daar kan de caravan buiten de gebruiksweken het hele jaar door verblijven tegen ‘Franse prijzen’, die niet zelden een stuk gunstiger liggen dan wat je in Nederland (vooral de Randstad) met zijn chronische ruimtegebrek betaalt.

Geen toltoeslag

De voordelen schuilen echter vooral in meer gemak, comfort, veiligheid alsmede tijds- en kostenbesparing tijdens de reis vanuit en terug naar Nederland. Solo rijdt het nu eenmaal prettiger, vlotter en minder vermoeiend, terwijl er dan geen toltoeslag geldt voor de caravan en het brandstofverbruik van de auto een stuk lager ligt. Ook treedt er aan zowel het trekkende als het getrokken materiaal minder slijtage op. Fr Assistance regelt het gehele reserveringstraject, zorgt ervoor dat alles op locatie goed geregeld is en onderhoudt steeds de contacten met de stallingen.

Spanje

Voor Frankrijk-liefhebbers die een tweede caravan bezitten of die hun mobiele huisje door het jaar heen niet elders gebruiken vormt dit zonder meer een interessante optie. Ook degenen die graag in Spanje, Noordwest-Italië of West-Zwitserland zitten zouden de service van Fr Assistance eens kunnen overwegen, want een aantal stallingslocaties ligt dicht tegen die gebieden aan. Meer informatie valt te verkrijgen via 06 39439943, info@frassistance.nl of www.frassistance.nl.

 | top |


Zomervakantie 2020 | Belvilla vakantiehuizen

Vier de zomer in een Belvilla De zomer is het ideale moment om er even met het gezin, een groep vrienden of uw partner tussenuit te gaan! Weet u al wat uw voorkeuren zijn? Gaat u voor een vakantiehuis met zwembad? Een verblijf aan de kust?

Ontdek onze special deals | Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuis aan zee met korting Geniet van eindeloze strandwandelingen, neem een verkoelende duik in zee en ontspan even helemaal bij een goed strandtentje. Vanuit uw vakantiehuis valt er genoeg te ontdekken. Wanneer gaat u ertussenuit? Deals aan zee Aanbiedingen vakantiehuizen met zwembad Wilt u de volgende vakantie genieten van een vakantiehuis met zwembad?

Vakantiehuis Frankrijk? Vakantie in Frankrijk | Belvilla

Zelfs een boomhut behoort tot de mogelijkheden, evenals een koninklijk verblijf in een kasteel of op een landgoed! Genieten van de kust vanuit een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk , tot rust komen op het platteland vanuit een vakantiehuis in de Provence , luieren aan de rand van uw privézwembad van het vakantiehuis in Bretagne , wandelen in de bergen vanuit uw vakantiehuis in de Ardèche ...