Please activate JavaScript! — Or click here for the SiteMap.

Particulieren

De particulier
De goedkoopste manier om aan een huis te komen is door rechtstreeks in contact te komen met de eigenaar. Je betaalt dan noch makelaarscourtage noch 'frais de négociation'. Particulieren adverteren op deze en andere internetsites, en in de regionale huis-aan-huisblaadjes. Vraag tijdens je zoektocht op locatie gewoon in het hotel, bij de tabac of zelfs de bakker naar 'Le Bonjour", de "ParuVendu" of "Le journal avec les petites annonces". Daar staat altijd een rubriek met onroerend goed in. Bij veel van de advertenties staat de naam van een makelaar. Maar soms staat er ook "part. à part." of "agences s'abstenir". Dit betekent dat het particulieren zijn die rechtstreeks met particulieren zaken willen doen. Zonder de inmenging van een makelaar.
Zet je je huis in de krant zonder een van deze vermeldingen, dan kun je er de donder op zeggen dat je platgebeld wordt door makelaars, die een koper voor je zeggen te hebben maar die eigenlijk gewoon op zoek zijn naar handel.
Voor de koper heeft zaken doen met een particulier meer voor- dan nadelen. Je kunt immers direct onderhandelen met de verkoper, die zich niet achter een makelaar kan verschuilen. "En de professionele inbreng van een makelaar dan?", zul je vragen. Tja, die is niet altijd 100% objectief (de goeden niet te na gesproken) en wil vooral zo snel mogelijk de verkoop sluiten. Hoe dan ook, makelaar of geen makelaar, je zult in alle gevallen zélf moeten zorgen dat je geen kat in de zak koopt. Overigens ben ook ik, als webmaster van immogo.nl, natuurlijk niet geheel objectief. Op mijn site vind je immers - naast deze kooptips - alleen particuliere verkopers, die hun verkoopprijs maximaal 1% duurder hebben gemaakt (mijn commissie bij succes).

https://immogo.com/nl

 | top |


Zomervakantie 2020 | Belvilla vakantiehuizen

Vier de zomer in een Belvilla De zomer is het ideale moment om er even met het gezin, een groep vrienden of uw partner tussenuit te gaan! Weet u al wat uw voorkeuren zijn? Gaat u voor een vakantiehuis met zwembad? Een verblijf aan de kust?

Ontdek onze special deals | Belvilla vakantiehuizen

Vakantiehuis aan zee met korting Geniet van eindeloze strandwandelingen, neem een verkoelende duik in zee en ontspan even helemaal bij een goed strandtentje. Vanuit uw vakantiehuis valt er genoeg te ontdekken. Wanneer gaat u ertussenuit? Deals aan zee Aanbiedingen vakantiehuizen met zwembad Wilt u de volgende vakantie genieten van een vakantiehuis met zwembad?

Vakantiehuis Frankrijk? Vakantie in Frankrijk | Belvilla

Zelfs een boomhut behoort tot de mogelijkheden, evenals een koninklijk verblijf in een kasteel of op een landgoed! Genieten van de kust vanuit een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk , tot rust komen op het platteland vanuit een vakantiehuis in de Provence , luieren aan de rand van uw privézwembad van het vakantiehuis in Bretagne , wandelen in de bergen vanuit uw vakantiehuis in de Ardèche ...